Wys³any: Pon Lip 05, 2010 12:14 Temat postu: Rangi i emblematy
Postanowiłem zaktualizować nieco system emblematów zarówno dla modów jak i ogólny system rang na forum - zależny od ilości napisanych postów. Okazuje się że dotychczasowa nomenklatura [max 1000 postów - Namiestnik] okazał się już dawno nie wystarczający - zwiększyłem wiec liczbę rang w stosunku do zdobytych punktów czterokrotnie - najwyższa ranga Wielkiego Księcia [ Magnus Dux ] jest więc teraz do osiągnięcia dla wszystkich którzy spłodzą na forum w sumie 4000 postów!
Zreasumuję też kto ma jaką rangę w modach i proszę o informację kto chciałby przejąć rangi modów od osób które opuściły już nasze forum i nie zajmują się swymi obowiązkami - czyli moderowaniem danych działów - tym samym witam oficjalnie nowego moda - Warmłotka - który oficjalnie odpowiedzialny będzie na forum za tematy związane z literaturą Czarnej Biblioteki.
Rangi Specjalne moderatorów:
Mod Bogów | Ariena Do wzięcia!
Mod Elfów | Xarandil, Adek Do wzięcia!
Mod Chaosu | Brak Do wzięcia!
Mod Ludzi | Pyza Do wzięcia!
Mod Halflingów | FrYtA Do wzięcia!
Mod Bestii | Blackswordsman
Mod Krasnoludów | Gorigon, Wilkołak Do wzięcia!
Mod Magów | kain, Zedd
Mod Mechaniki | Sab Do wzięcia!
Mod Cechu | Nagash
Mod Nekropolii | Tzimisce Do wzięcia!
Mod 40K | Brak Do wzięcia!
Mod Czarnej Biblioteki | Warmłotek
Rangi Zwyczajne - nadawane za wykonany wkład dla Forum Zamku:
Ja tak patrzę i się zastanawiam i brakuje mi tu rangi tajnej milicji:D wiem wiem wtedy nie była by tajna. Zresztą niektórzy mają za małą pierś na liczbe odznaczeń które powinny ich zdobić Dobry pomysł z tymi rangami, powiało świeżością. Ja jestem chętny bez zmian od 5lat na ten dział chaosu ale może jacyś młodzi modzi się znajdą i wykarzą _________________ Jestem mieczem i zbroją. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekleństwo Wzgórz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus
Do³±czy³: 12 Wrz 2005 Posty: 567 Sk±d: Z Wezendorfu
Wys³any: Pon Lip 05, 2010 14:50 Temat postu:
Tajna straż musi być ! To obowiązkowe ! Bez tego organu wszystko zawsze i wszędzie rozpadówą będzie ! _________________ #Przyjaciel czy Wróg? => Ludiver, człek
Fajny pomysł z umieszczaniem rang. Każdy dzięki temu wie kim jest (do jakiej rangi należy) _________________ Portal, na którym możesz zamieszczać swoje ogłoszenia o sprzedaży nieruchomości każdego rodzaju. Tu możesz również zobaczyć aktualne, interesujące Cię ogłoszenia nieruchomości.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach