Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Lokim Chorąży
Do³±czy³: 21 Sty 2012 Posty: 731 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Wto Mar 13, 2012 15:44 Temat postu: |
|
|
A ja zaryzykuję. Co najwyżej nie będę zdejmował mojej zbroi kolczej nawet do spania. Nawet będę w niej brał kąpiel jak będzie trzeba. . _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
Telegram: @LokimR |
|
Powrót do góry |
|
|
Martin von Carstein Rycerz Zamku
Do³±czy³: 11 Cze 2010 Posty: 376
|
Wys³any: Wto Mar 13, 2012 16:14 Temat postu: |
|
|
Panek być silny. Jednym ciosem zabijać słonia. Panek sobie z twarda skóra poradzi i dostanie się do mięska. Wtedy Panek użyje swej Grzmiącej Maczugi. _________________ http://vaevictis15mm.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
|
Cranmer Graf
Do³±czy³: 17 Sie 2006 Posty: 1751 Sk±d: z nienacka :D
|
Wys³any: Wto Mar 13, 2012 18:03 Temat postu: |
|
|
Lokim napisa³: |
A ja zaryzykuję. Co najwyżej nie będę zdejmował mojej zbroi kolczej nawet do spania. Nawet będę w niej brał kąpiel jak będzie trzeba. . |
paradowanie po statku w zbroi jest idiotyzmem i traktowane jest jako przejaw bezgranicznej głupoty _________________ #Wichry Północy, Kazdin
#Ciężkie jest życie na morzu, Miguel Rodriguez de Gillera |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
harry Chorąży
Do³±czy³: 05 Mar 2012 Posty: 732
|
Wys³any: Wto Mar 13, 2012 18:22 Temat postu: |
|
|
Zawsze bÄ™dzie można sytuacjÄ™ odwrócić. Jak stado wÅ›ciekÅ‚ych żeglarzy dorwie dewianta to z kolei Panek zacznie chodzić szeroko… zwÅ‚aszcza jak zechcÄ… użyć prawdziwej maczugi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wys³any: Wto Mar 13, 2012 18:50 Temat postu: |
|
|
Panek się nie boi. Panek ma ze sobą jeszcze 10 czarnych braci-Panków z Grupy Abordażowej "Grzmiące Maczugi", co używa ognistych kijów. Panek bierze na klatę słonia i to jedną ręką. Panek potężny jest i basta.
Panek lubi przed bitką pogwałcić, ale jak nie ma nic do gwałtu to też będzie szczęśliwy z samej bitki. Pogwałci jeńców swym 3 metrowym, grubym kutasem.
Ps. Panek ma też w dupie kolce. _________________ http://vaevictis15mm.blogspot.com
Ostatnio zmieniony przez Martin von Carstein dnia Sro Mar 14, 2012 02:21, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Blackswordsman Mod Bestii
Do³±czy³: 18 Sty 2005 Posty: 3965 Sk±d: Brama wymiarów północnego bieguna:)
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 01:05 Temat postu: |
|
|
Ty TY!! Spokój już!! Siad!! Do budy!! Nie strasz mi tu załogi!! Nie było rozkazu!!
Kain a norsmen płynie tak czy siak!! Nie ma odwrotu:P _________________ Jestem mieczem i zbroją. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekleństwo Wzgórz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 02:10 Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=iWlOFn3uTWs&feature=related]Paneksłuchać Dawcę Kreatyny.
Bo Panek być Wielki Mądry Król Czarny Ląd, gdzie kreatyna być święty pokarm bogów.
Dawca Kreatyny dobry dla Panka, daje Kreatynę Pankowi żeby Panek był silny i mógł kochać człowieki z drewnianego wołu. Wszystkich. Mocno. Z całej siły. Z "Grzmiącymi Maczugami". Często. Bunga bunga!! _________________ http://vaevictis15mm.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
|
Lokim Chorąży
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 11:03 Temat postu: |
|
|
Cranmer napisa³: |
paradowanie po statku w zbroi jest idiotyzmem i traktowane jest jako przejaw bezgranicznej głupoty |
Nie wiem jak dla Ciebie, ale ja wolę być traktowany jak głupek i wsławić się idiotyzmem, niż zgodzić się na naruszenie integralności mojej dupy i mieć problemy ze zwieraczami _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
|
Powrót do góry |
|
|
Stalowy Namiestnik
Do³±czy³: 31 Paz 2010 Posty: 1246
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 12:20 Temat postu: |
|
|
Poza tym od tego pokarmu bogów to raczej to będą świszczące witki, a nie grzmiące maczugi. Murzyni nie mają immuna na uboczne efekty takich używek _________________ Przyjaciel czy wróg? - Rhunar Ragnison, Magnus Regenbogen
Lily et Pique - Gundrik Grundisonn |
|
Powrót do góry |
|
|
Blackswordsman Mod Bestii
Do³±czy³: 18 Sty 2005 Posty: 3965 Sk±d: Brama wymiarów północnego bieguna:)
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 14:18 Temat postu: |
|
|
Dobra ! Kto jest mendą i nie oddał jeszcze postaci?? Trzy tygodnie minęły i chce już zacząć Będą cięte krocza pod kilem tym co opóźniają start sesji:D Mg też jeśli to ich wina:D wtedy posty będą bardziej melodyjne:D hehehe.
<Nastawiam moje czułe uszy i już wiem>
-Martin dokończ postać a nie bawisz się w jakieś niepotrzebne poprawki do tego kosmetyczne:P
-Warmłotek!! Gdzie obiecany bosman!!!? Jako jeden z pierwszysch zadeklarowałeś postać i nie ma jej. Gdzie do stu diabłów jest bosman mojego statku!!!?
-Lokim pisałeś ,że masz mało czasu ale trzy tygodnie już minęły. Gdzie jest kucharz? ludzie są głodni a głodni ludzie są wściekli !!!
-Stalowy!! Ty też mnie zdradziłeś? Myślałem że na krasnoludach można polegać a tu taki zawód.... postrzeliłeś się z armaty?? _________________ Jestem mieczem i zbroją. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekleństwo Wzgórz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus |
|
Powrót do góry |
|
|
Lokim Chorąży
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 14:32 Temat postu: |
|
|
O nie... To że się nie chwalę, że przesłałem postać, nie znaczy, że tego nie zrobiłem
Wszelkie dane przesłane zostały przeze mnie do obu GM jeszcze w niedzielę na PW. Czyli tak jak obiecałem, siedziałem nocami i dłubałem.
Więc kucharz jest gotowy i czeka w karczmie "Pod cycatą dziewoją" na jakiegoś miłego kapitana, który zechce go przygarnąć. Szczególnie, że kasa zaczyna mu się już kończyć. _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
|
Powrót do góry |
|
|
kain Mod Magów
Do³±czy³: 20 Lut 2005 Posty: 2262
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 14:34 Temat postu: |
|
|
Lokim napisa³: |
O nie... To że się nie chwalę, że przesłałem postać, nie znaczy, że tego nie zrobiłem
Wszelkie dane przesłane zostały przeze mnie do obu GM jeszcze w niedzielę na PW. Czyli tak jak obiecałem, siedziałem nocami i dłubałem.
Więc kucharz jest gotowy i czeka w karczmie "Pod cycatą dziewoją" na jakiegoś miłego kapitana, który zechce go przygarnąć. Szczególnie, że kasa zaczyna mu się już kończyć. |
Faktycznie.. Nie wyskoczyło mi że dostałem PW ... mea culpa _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
#sesja Wichry Północy: Kain
Kobiet potrafiących służyć za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze światów. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadającego materaca nie jest już takie proste |
|
Powrót do góry |
|
|
Warmlotek Mod Czarnej Biblioteki
Do³±czy³: 11 Cze 2010 Posty: 1443 Sk±d: PuÅ‚awy
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 14:37 Temat postu: |
|
|
Black postać się tworzy:P ...^^ dziś przysiade i go wydłubie do końca.;] _________________ #Sesja Przyjaciel czy Wróg? ==> Ingwar Ingersson, krasnolud
#Ciężkie jest życie na morzu==>Hektor Lombard, człowiek |
|
Powrót do góry |
|
|
Lokim Chorąży
|
Wys³any: Sro Mar 14, 2012 14:48 Temat postu: |
|
|
kain napisa³: |
Faktycznie.. Nie wyskoczyło mi że dostałem PW ... mea culpa |
Spoko, to że ją wysłałem wcale nie znaczy, że zostanie od tak przyjęta. Więc Black może jeszcze sobie poczekać na świeżo przyrządzone jedzonko _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
|
Powrót do góry |
|
|
|