Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
kain Mod Magów

Do³±czy³: 20 Lut 2005 Posty: 2262
|
Wys³any: Pon Sie 13, 2012 11:53 Temat postu: |
|
|
Lokim napisa³: |
Chcę Anne? Anny nie można chcieć, to Anna może chciec co najwyżej A Anna idzie spac oczywiście. co najwyżej po poradzeniu sobie z zadrapaniami na dupie współtowarzyszy. Co najwyżej można ją obudzić, jak coś będzie sie działo. |
Anna gangbang in dark forrest    _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
#sesja Wichry Północy: Kain
Kobiet potrafiących służyć za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze światów. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadającego materaca nie jest już takie proste |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokim Chorąży

Do³±czy³: 21 Sty 2012 Posty: 731 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Pon Sie 13, 2012 11:54 Temat postu: |
|
|
Niech który spróbuje... _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
Telegram: @LokimR |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stalowy Namiestnik

Do³±czy³: 31 Paz 2010 Posty: 1246
|
Wys³any: Pon Sie 13, 2012 13:29 Temat postu: |
|
|
Obawiam się że w wypadku wykonania propozycji Kaina, Anna będzie miała tutaj mało do powiedzenia  _________________ Przyjaciel czy wróg? - Rhunar Ragnison, Magnus Regenbogen
Lily et Pique - Gundrik Grundisonn |
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Pon Sie 13, 2012 13:32 Temat postu: |
|
|
Stalowy napisa³: |
Obawiam się że w wypadku wykonania propozycji Kaina, Anna będzie miała tutaj mało do powiedzenia  |
Ty mnie znasz aż za dobrze  _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
Kobiet potrafiących służyć za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze światów. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadającego materaca nie jest już takie proste |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stalowy Namiestnik

|
Wys³any: Czw Sie 23, 2012 14:34 Temat postu: |
|
|
Każde kolejne wspomnienie o tym aż się prosi o zacytowanie nieśmiertelnego Gabriela Angelosa:
"Such are the ways of deamons to lie and mislead us. Destroying it is the only way to avoid it's influences!" _________________ Przyjaciel czy wróg? - Rhunar Ragnison, Magnus Regenbogen
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Czw Sie 23, 2012 14:39 Temat postu: |
|
|
Stalowy napisa³: |
Każde kolejne wspomnienie o tym aż się prosi o zacytowanie nieśmiertelnego Gabriela Angelosa:
"Such are the ways of deamons to lie and mislead us. Destroying it is the only way to avoid it's influences!" |
Do tego destroy..to dojdziemy. Spokojnie  _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Pia Sie 24, 2012 09:26 Temat postu: |
|
|
Panowie Jaracza nie ma przez tydzień to raz.
Dwa: starajcie się odpisywać dzień, max dwa po moim poście. Długich postów nie oczekuję. Krótkie decyzje. A to zajmuje dosłownie max 10 minut.
Ja od 8.09 do 23.09 jestem na urlopie. Więc proszę byśmy się sprężyli i chociaż tą część misji ukończyli żeby nie stanąć w połowie. Z doświadczenia wiem że po dwóch tygodniach sesja powoli wtedy zaczyna upadać. A nie chcę tego. Z góry dziękować za posty szybkie  _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokim Chorąży

|
Wys³any: Pia Wrz 07, 2012 11:40 Temat postu: |
|
|
Kurcze. Gdy ja wczoraj odpisywaÅ‚em, to kain też to robiÅ‚. I on wrzuciÅ‚ pierwszy a ja zaraz po nim. Czyli chronologia siÄ™ lekko zwaliÅ‚a, a poza tym nie do koÅ„ca sens to ma. Wobec czego pozwólcie, że wyedytujÄ™ tamten post, tak by trzymaÅ‚o to pion i odpiszÄ™ na tego ‘minotaura’ potem. Potem też odpiszÄ™ na nowy wpis. _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Pia Wrz 07, 2012 11:44 Temat postu: |
|
|
To po prostu wyedytuj i dodaj coś i tyle. Nie ma bólu i problemu  _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokim Chorąży

|
Wys³any: Pia Wrz 07, 2012 11:51 Temat postu: |
|
|
Zrobione. Zmieniona końcówka - czyli wywaliłem tekst, o tym, że Warsung nie będzie mógł chodzić (bo jak widac może i to calkiem sprawnie) oraz wywaliłem tekst o antałku z piwem, a dodałem ruszenie w drogę. _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Nie Wrz 09, 2012 11:07 Temat postu: |
|
|
Do 19.09.2012 macie podać rozwiązanie. Proponuję wam google doc i tam ustalić co i jak. Chcę mieć jeden post konkretny do 19 września, który zobrazuje mi co gdzie umieszczacie. _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Pia Wrz 21, 2012 22:22 Temat postu: |
|
|
Dobra wróciłem i znów namieszałem
Tak więc sytuacja jest prosta. Gramy w szachy (tak inspirowałem się Harrym Pottterem). Możemy to rozegrać forumowo, lub możemy zgadać się na jakiś dzień i rozegrać to na "kurniku" czy przez GG.
Może być tak że wybierzecie jednego "wybranego" w którego ręce złożycie wasz los. Oczywiście wasze postacie są na figurach.
Z tego co wiem to Stalowy ma spore doświadczenie więc dogadajcie się i dajcie mi znać kto zajmuje jaką figurę (jeśli wyjdzie że będą np dwa konie to proszę o informacje który jest który). Ten kto jest królem rządzi czyli decyduje kto gdzie się porusza. _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokim Chorąży

|
Wys³any: Sob Wrz 22, 2012 13:30 Temat postu: |
|
|
Zostawiam grę Stalowemu _________________ Przyjaciel czy wróg?- Klaus Jurgiel
|
Powrót do góry |
|
 |
Stalowy Namiestnik

|
Wys³any: Sob Wrz 22, 2012 23:07 Temat postu: |
|
|
Ok. Wygląda na to że losy drużyny są w mych dłoniach.
Wybierać figury... ja biorę rzecz jasna Thana. _________________ Przyjaciel czy wróg? - Rhunar Ragnison, Magnus Regenbogen
|
Powrót do góry |
|
 |
kain Mod Magów

|
Wys³any: Nie Wrz 23, 2012 15:56 Temat postu: |
|
|
Lokim co do twojego postu: to nie przejdziecie przez pole szachowe od tak (obejrzyj sobie http://www.youtube.com/watch?v=Jx3BuC4teV0 ) szachy nie ruszą jak każdy z was nie zajmie miejsca...  _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powrót do góry |
|
 |
|