Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
KIm by艣cie chcieli gra膰 ? |
Mutantem ( po kontakcie ze spaczeniem ) |
|
13% |
[ 5 ] |
Wampirem |
|
38% |
[ 14 ] |
Wilko艂akiem |
|
5% |
[ 2 ] |
Chao艣niak ( dary od boga chaosu ) |
|
22% |
[ 8 ] |
nimfy, syreny , driady ;) |
|
5% |
[ 2 ] |
drod |
|
2% |
[ 1 ] |
inne ??? |
|
11% |
[ 4 ] |
|
Wszystkich G硂s體 : 36 |
|
Autor |
Wiadomo舵 |
Blackswordsman Mod Bestii
Do潮czy: 18 Sty 2005 Posty: 3965 Sk眃: Brama wymiar贸w p贸艂nocnego bieguna:)
|
Wys砤ny: Sro Kwi 27, 2005 15:10 Temat postu: |
|
|
E PIJAWY si臋 co艣 zbyt popularne robia trzeba wymy艣li膰 co艣 leprzego. Ale przynajmniej wida膰 ilu ludzi lubi krew. Wstydzili by艣cie si臋. Dobrze , 偶e mam kwas samiast krwi . Nie dam si臋 wyssa膰. Pomys艂 na dzi艣 : Zagra膰 gadaj膮cym przedmiotem codziennego u偶ytku. Grzebie艅 albo co. nie mog臋 si臋 zdecydowa膰. Ju偶 wiem. Gorset , damski gorset to jest 艣wietne. _________________ Jestem mieczem i zbroj膮. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekle艅stwo Wzg贸rz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
艁ysy1382 Skrzyd艂owy
Do潮czy: 10 Sty 2005 Posty: 174 Sk眃: Albion
|
Wys砤ny: Sro Kwi 27, 2005 16:16 Temat postu: |
|
|
Taaaa. Byl taki jeden, co gral gadajacym mieczem. Narobil zamieszania, ale w sumie fajnie bylo. Pod koniec czulem sie przez chwilke nawet tak, jakby to on prowadzil moja sesje he he he _________________ " To BEER or not to BEER " |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Urdhgag Od藕wierny
Do潮czy: 02 Lip 2005 Posty: 110 Sk眃: Festung Breslau
|
Wys砤ny: Sob Kwi 22, 2006 13:42 Temat postu: |
|
|
" There is thousand miles in cryout and pain "
Stawiam na Chaosnika (czemu nikt nie uwzgledni艂 ork贸w?) ja juz raz gra艂em przyw贸dc膮 hordy zwierzoludzi!!! Strateg by艂 ze mnie marny, przy raidzie na wie艣 zgine艂o mi z r膮k ch艂op贸w 12 mutant贸w, ale potem zosta艂em kap艂anem i khorna... btw - z kumplami zamierzamy gra膰 cyrkiem chaosu -ja gram dyrektorem - wszyscy mamy mutacje - np. ja - 8 calowy j臋zyk i hipnotyzuj膮cy wzrok _________________ #Sesja: Upadek Imperium: Henset Czerwonog艂owy
"Szybko si臋 poruszaja i nios膮 jakie艣 ksi膮偶eczki... Chowa膰 si臋!!! JEchowy nadlatuj膮!!!" |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
ckapsel Mistrz Rycerski
Do潮czy: 21 Sie 2006 Posty: 440 Sk眃: Pruszk贸w
|
Wys砤ny: Wto Sie 22, 2006 22:46 Temat postu: |
|
|
A moe by pogra膰 nieumar艂ym nekromantom lub zbzikowanym krasnoludem uwa偶ajoncym ludzi za najwienksze zagro偶enie dla starego 艣wiata |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Ethereal Landgraf
Do潮czy: 22 Lip 2005 Posty: 2989 Sk眃: Elbl膮g
|
Wys砤ny: Wto Sie 22, 2006 23:46 Temat postu: |
|
|
A ja teraz powiem, 偶e ciekawymi postaciami do gry s膮:
Wojownik Chaosu z jednego z plemion Pustkowi Chaosu. Walka z innymi plemionami, mod艂y do Mrocznych Pot臋g, walka, wojna, pot臋ga, magia, pojedynki, wieczny honor, duma i chwa艂a. Taki Evil Heroic.
Skaven... Klan Moulder, Skryre, Eshin (chyba najciekawszy klan) i Klany Wojownik贸w. Pomijam Klan Pestilens, mam uraz do smrodu. Ka偶dy Klan daje inne mo偶liwo艣ci podczas gry Skavenem...
Lizardmen z Lustrii. Inteligentni, opanowani i morderczy 偶o艂nierze i ochroniarze pozosta艂o艣ci po Slannach. Walcz膮cy z Mrocznymi Elfami, Nieumar艂ymi i dzikimi zwierz臋tami z d偶ungli, chroni膮cy i poszukuj膮cy staro偶ytnych 艣wi膮tynii i artefakt贸w. Zagorzali wrogowie Chaosu, krzewiciele Prawa.
Wyznawcy konkretnych bog贸w. Nawet cz艂owiekiem b臋dzie si臋 gra艂o inaczej, je艣li b臋dzie wyznawa艂 Malala czy Khaine'a.
呕ywa Zbroja z zakl臋t膮 dusz膮. Swoisty nieumar艂y, pozbawiony Niestabilno艣ci, mog膮cy uczy膰 si臋 i my艣le膰 samodzielnie. jak istota inteligentna. Co艣 jak ulepszone Widmo.
To tylko cz臋艣膰 z wielu wariactw. Narazie na my艣l nie przychodz膮 mi inne ciekawe postacie. _________________ Ulfir Egillsson, Norsmen - Wichry P贸艂nocy |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Taliesin Szabrownik
Do潮czy: 07 Wrz 2006 Posty: 18 Sk眃: z p贸艂nocnych pustkowi
|
Wys砤ny: Wto Paz 31, 2006 10:52 Temat postu: |
|
|
A moim zdaniem fajnie by bylo zagrac jakims demonem np.tzeentcha bo ten to ma i czary i mutacje. A i jeszcze zeby mogl opetac ludzi i elfy . I gdy takim demonem kogos opetam to potem przylaczyc sie trzeba do druzynki i rozpoczac ich "nawracanie" |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Orzad Starszy Szabrownik
Do潮czy: 20 Wrz 2006 Posty: 37
|
Wys砤ny: Wto Paz 31, 2006 12:10 Temat postu: |
|
|
Pomys艂 z demonem zaiste ciekawy...
Ja bym jednak wola艂 zagra膰 wilko艂akiem. Nie od razu oczywi艣cie... najpierw by艂by to cz艂owiek o d艂u偶szej i ciekawej historii (najlepiej 艂owca czarownic). Po stoczonej batalii z likantropem zosta艂by "naznaczony" (sam nic o tym nie wiedz膮c), i po paru sesjach 1 przemiana... Ciekawe jak by na to zareagowa艂a niczego nie艣wiadoma dru偶yna.
Pi臋kn膮 spraw膮 by艂oby odgrywanie psychiki takiego 艂owcy-likantropa |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Erallion Stra偶nik
Do潮czy: 01 Paz 2006 Posty: 68
|
Wys砤ny: Wto Paz 31, 2006 14:27 Temat postu: |
|
|
Najfajniej grac wampira codziennie posi艂ek ze swiezej krwi a jakby nikogo innego nie bylo w poblizu mozna posilic sie krwia graczy ,ziomkow z druzyny _________________ Nie nale偶y denerwowa膰 Mistrza Gry ;P |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Raziel Starszy Prochowy
Do潮czy: 27 Paz 2005 Posty: 284 Sk眃: Sylvania
|
Wys砤ny: Wto Paz 31, 2006 16:12 Temat postu: |
|
|
A ja bym np. zaproponowa艂 gr臋 hobgoblinem z Hegemonii lub jakim艣 prymitywnym cz艂owiekiem z jakie艣 plemienia z Khuresh, tudzie偶 jak膮艣 inn膮 istot膮 z Wielkich Step贸w. _________________ Per mortis ad gloria! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Pawe艂 Stra偶nik
Do潮czy: 08 Cze 2006 Posty: 77 Sk眃: z Pruszkowa obok wawy
|
Wys砤ny: Wto Paz 31, 2006 17:48 Temat postu: |
|
|
Ja bym gra艂 smokiem.Bo lubie smoki. _________________ Altdorf:Karahim,Kakak Azul,krasnolud,wojownik podziemny. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Anubis Chor膮偶y
Do潮czy: 23 Mar 2006 Posty: 723
|
Wys砤ny: Pon Sty 15, 2007 22:33 Temat postu: |
|
|
A co my艣licie o zagraniu Ogrem? Nie jakim艣 najemnikiem w Starym 艢wiecie tylko twardzielu z Ogrzych Kr贸lestw. Maj膮 orginaln膮 wiare (Wielka 呕uchwa - chyba tak nazywaj膮 swego boga), prymitywn膮 magie (czarodzieje-rze藕nicy) i w cholere si艂y.
Mieszka膰 sobie w takim kr贸lestwie, bra膰 udzia艂 w ci膮g艂ych bitwach o och艂apy jedzenia, mo偶e nawet walczy膰 ca艂ym klanem o kolejne ziemie. Rusza膰 na wojne w S艢... oddzia艂 takich "kruszyn" jest niemal nie do zatrzymania a do pomocy maj膮 yeti i gigant贸w....
Jakie jest wasze zdanie? Wed艂ug mnie umiej臋tny MG mo偶臋 zrobi膰 genialn膮 kampanie dla ogra/ogr贸w i bedzie to niezapomniana przygoda. _________________ Lily et Pique: Orderic du Limont |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Raziel Starszy Prochowy
|
Wys砤ny: Pon Sty 15, 2007 23:50 Temat postu: |
|
|
Wielki 呕o艂膮dek a nie 呕uchwa _________________ Per mortis ad gloria! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Monstero Starszy Prochowy
Do潮czy: 15 Lis 2005 Posty: 279 Sk眃: z daleka
|
Wys砤ny: Sro Sty 17, 2007 11:07 Temat postu: |
|
|
Ja uwa偶am, 偶e granie prymitywnymi lud藕mi daje nies艂ychan膮 rado艣膰! W艂贸cznie z kamiennymi grotami, kosciane maczugi, magia szama艅ska... 艢wietna odskocznia od Starego 艢wiata.
A co je艣li posta膰 ze Starego Swiata trafi do takiego spo艂ecze艅stwa? Zostanie uznana za boga czy za zagrozenie. Jak zniesie brak dost臋pu do rzeczy takich jak chocia偶by alkohol? _________________ ... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Raziel Starszy Prochowy
|
Wys砤ny: Sro Sty 17, 2007 12:27 Temat postu: |
|
|
No wi臋c m贸wi艂em ju偶 o prymitywnych ludziach z Khuresh. Bardzo ciekawie by艂o by zagra膰 takimi np. schwytanymi przez hobgobliny, kt贸rzy si臋 wydostali z niewoli i po wielu perypetiach dotarli do Starego 艢wiata, wszystko w艂a艣ciwie nieznajome, ci膮gle takim zimno, z prymitywnymi w艂贸czniami i 艂ukami a tu spotykaj膮 krasnoluda z gar艂aczem. To by by艂o prze偶ycie :] _________________ Per mortis ad gloria! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
艁upina Stra偶nik
Do潮czy: 27 Mar 2007 Posty: 51
|
Wys砤ny: Czw Kwi 19, 2007 22:44 Temat postu: |
|
|
Prawd膮 jest to ze wampir jest fajna klas膮 .Zecz w tym ze cholernie trudna w odegraniu.tylko ludzie kturzy graja jaki艣 czas w warhammera mog膮 sobie na to pozwolic.Ja gram od 3 lat i w膮tpi臋 zebym dal rade prawidlowo oderac WAMPA!!.Osobiscie kocham krasnoludy ze wzgl臋du na charyzme jaka w sobie posiadaj膮!! Tak wi臋c radze sie zastanowic przed wyborem wampira!! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
|