Dobra: Zdrowych i Spokojnych 艢wi膮t Wielkanocnych. Jaracz dostajesz punkt b艂ogos艂awie艅stwa jak odpiszesz w 艣wi臋ta:D
呕yczenia cranmera s膮 jak najbardziej profesjonalne:D a Lokim pisze ju偶 jak "m艂ociarz" z wieloletnim starzem:D Warm艂otkowi i Jaraczowi 偶ycze aby przestali by膰 Niewolnikami Ciemno艣膰i A tak poza tym to mam nadzieje ,偶e nie tylko gracze czytaj膮 te 偶yczenia,wi臋c jeszcze raz:
ZDROWYCH I SPOKOJNYCH 艢WI膭T WIELKANOCNYCH czyli BO呕EGO ZMARTWYCHWSTANIA bez siedzenia w robocie:) _________________ Jestem mieczem i zbroj膮. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekle艅stwo Wzg贸rz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus
Dzi臋kowa膰 i samemu mnie 偶yczy膰 najlepszego. Na samym ko艅cu przysz艂o. B艂ogos艂awie艅stwa i rado艣ci w 艣wi臋ta. A po 艣wi臋tach owocnych 艂ow贸w na wszystkich morzach starego i nowego 艣wiata. _________________ Przyjaciel czy wr贸g? --> Kurt, cz艂owiek
Przeznaczenie czy Przypadek --> Rudolf "Rudi" von Karien
w Kainie ostatnia deska ratunku...:} _________________ #Sesja Przyjaciel czy Wr贸g? ==>Ingwar Ingersson, krasnolud #Ci臋偶kie jest 偶ycie na morzu==>Hektor Lombard, cz艂owiek
Kobiet potrafi膮cych s艂u偶y膰 za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze 艣wiat贸w. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadaj膮cego materaca nie jest ju偶 takie proste
Do潮czy: 17 Sie 2006 Posty: 1751 Sk眃: z nienacka :D
Wys砤ny: Pon Kwi 16, 2012 00:25 Temat postu:
we藕cie tak nie go艅cie, nie ka偶dy mia艂 czas odpisa膰
ja jakby co odpisz臋 dzi艣 (poniedzia艂ek) ale p贸藕niej bo teraz jedyne o czym my艣l臋 to waln膮膰 si臋 spa膰
#edit
pragn臋 poinformowa膰, 偶e jutro wyje偶d偶am, powr贸c臋 najpewniej w okolicach 艣rody lub czwartku - czyli nie spodziewa膰 si臋 moich odpis贸w w tym czasie -> Miguel jest chory na osp臋 na rozkaz kapita艅ski i zaniem贸g艂 _________________ #Wichry P贸艂nocy, Kazdin
#Ci臋偶kie jest 偶ycie na morzu, Miguel Rodriguez de Gillera
呕eby by膰 fer w stosunku do MG i do graczy. Ko艅cz臋 m贸j udzia艂 w tej sesji. _________________ Przyjaciel czy wr贸g? --> Kurt, cz艂owiek
Przeznaczenie czy Przypadek --> Rudolf "Rudi" von Karien
Do潮czy: 17 Sie 2006 Posty: 1751 Sk眃: z nienacka :D
Wys砤ny: Pon Wrz 24, 2012 17:51 Temat postu:
sesja og贸lnie zamar艂a i je艣li plotki si臋 potwierdz膮 to si臋 sko艅czy.
Ja w sumie te偶 zapowiadam koniec swojej gry, dzi臋ki za wsp贸ln膮 zabaw臋. _________________ #Wichry P贸艂nocy, Kazdin
#Ci臋偶kie jest 偶ycie na morzu, Miguel Rodriguez de Gillera
Jak widz臋 sesja ostatecznie umar艂a. W prawdzie ju偶 jaki艣 czas temu, ale nadal sie 艂udzi艂em.
W zwi膮zku z tym oficjalnie informuj臋, 偶e moja posta膰 le偶膮c na martwych resztkach grzyb贸w umar艂a z nud贸w. I tak zako艅czy艂 sie los bohaterskiego ‘Czarnego Wilka’ - obro艅cy Ksi臋stw Granicznych i Middenheim. _________________ Przyjaciel czy wr贸g?- Klaus Jurgiel