Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
Pawe艂 Stra偶nik

Do潮czy: 08 Cze 2006 Posty: 77 Sk眃: z Pruszkowa obok wawy
|
Wys砤ny: Pia Cze 09, 2006 15:26 Temat postu: Kto gra WISE i o kt贸rej?? |
|
|
Jak w temacie.Mo偶e zagram,prosz臋 o odpowiedzi. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
ckapsel Mistrz Rycerski

Do潮czy: 21 Sie 2006 Posty: 440 Sk眃: Pruszk贸w
|
Wys砤ny: Sro Sie 23, 2006 23:38 Temat postu: |
|
|
Oco hodzi ?? |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
kain Mod Mag贸w

Do潮czy: 20 Lut 2005 Posty: 2262
|
Wys砤ny: Czw Sie 24, 2006 23:27 Temat postu: |
|
|
konatkt ze mna 4401858 moje gg.pisac
gramy r贸znie czasem kilka dni w tygodniu _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
#sesja Wichry P贸艂nocy: Kain
Kobiet potrafi膮cych s艂u偶y膰 za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze 艣wiat贸w. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadaj膮cego materaca nie jest ju偶 takie proste |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
ernest

Do潮czy: 24 Sie 2006 Posty: 2 Sk眃: z Otch艂ani
|
Wys砤ny: Pia Sie 25, 2006 00:01 Temat postu: |
|
|
elllo kto gra w whfrp jak tak to wlcie do mnie ja zawsze chetny mòj kontakt 854361gg pozdro dla wyjadaczy chleba |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Pawe艂 Stra偶nik

|
Wys砤ny: Sro Wrz 27, 2006 13:52 Temat postu: |
|
|
Pona wiam temat kto gra w wise i o kt贸rej i w jakich dniach i prosz臋 o szybkom odpowiedz lub wolniej mo偶ecie jak chcecie.Prosz臋 o odpowiedzie膰. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
kain Mod Mag贸w

|
Wys砤ny: Sro Wrz 27, 2006 14:08 Temat postu: |
|
|
Pawe艂 TY TE呕 SOBIE KUP S艁OWNIK, JAK CKAPSEL. NIE NO MO呕E SIE CZEPIAM ALE ZDANIA TYPU "szybkom odpowiedz lub wolniej" LUB "Prosz臋 o odpowiedzie膰" BOL膭.
I BEZ OBRAZY AZ MI G艁UPIO ZE MIESZACIE NIEDALEKO MNIE.
JAK KTO艢 CHCE GRA膯 NIECH SI臉 ZG艁ASZA DO POSZCZEG脫LNYCH OS脫B, PISZCIE NA PRIV ALBO NA GG.I NIE R脫BCIE OFFTOPICU!!!!!! _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
Kobiet potrafi膮cych s艂u偶y膰 za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze 艣wiat贸w. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadaj膮cego materaca nie jest ju偶 takie proste |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Pawe艂 Stra偶nik

|
Wys砤ny: Sro Wrz 27, 2006 14:16 Temat postu: |
|
|
kain napisa: |
Pawe艂 TY TE呕 SOBIE KUP S艁OWNIK, JAK CKAPSEL. NIE NO MO呕E SIE CZEPIAM ALE ZDANIA TYPU "szybkom odpowiedz lub wolniej" LUB "Prosz臋 o odpowiedzie膰" BOL膭.
I BEZ OBRAZY AZ MI G艁UPIO ZE MIESZACIE NIEDALEKO MNIE.
JAK KTO艢 CHCE GRA膯 NIECH SI臉 ZG艁ASZA DO POSZCZEG脫LNYCH OS脫B, PISZCIE NA PRIV ALBO NA GG.I NIE R脫BCIE OFFTOPICU!!!!!! |
Przepraszam ci臋 i innych za moje b艂臋dy bo ja pisze nie patrz膮c na b艂臋dy i na szybko,a ckapsel pewno艣ciom tez.A wcze艣niejsze pytania te偶 si臋 licz膮 teraz i tylko te poprzednim po艣cie pytania prosz臋 odpowiada膰. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
kain Mod Mag贸w

|
Wys砤ny: Sro Wrz 27, 2006 16:03 Temat postu: |
|
|
Gramy g艂贸wnie w soboty......godziny r贸zne ustala to prowadz膮cy....jest ich kilku. Nie ma okre艣lonych dni i godzin, r贸zne zale偶y to od graj膮cych
To patrz co piszesz bo jestem za stary zeby zastanawiac si臋 o co ci chodzi w postach piszesz. A JAK NIE PATRZYSZ TO PATRZ!!!!! _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Jaracz Markgraf

Do潮czy: 29 Cze 2005 Posty: 2221 Sk眃: Olsztyn
|
Wys砤ny: Pia Wrz 29, 2006 22:54 Temat postu: |
|
|
Jeeej... wkurzyli艣cie Kaina... lepiej si臋 poprawcie i korzystajcie z worda, tudzie偶 inszego edytora tekstu z korektorem ortografii, bo inaczej przyjdzie do was i przekonacie si臋, 偶e straszne opowie艣ci o krwawych ofiarach nie s膮 tylko bajkami.
No... a je艣li za艣 chodzi o WISE... Nie b臋d臋 zak艂ada艂 nowego tematu, bo to nie wypada, a 偶e rozmowa kr臋ci si臋 wok贸艂 WISE to tu zamieszcz臋 informacj臋. Wie艣ci do Kaina, Arienny i reszty ekipy z sobotnich (i nie tylko) sesji: Postaram si臋 wr贸ci膰 do fachu po nast臋pnym weekendzie. Jednocze艣nie przepraszam was za tak d艂ug膮 zw艂ok臋 z kontynuacj膮 przygody jak r贸wnie偶 za utrudnienia przy pr贸bie skontaktowania si臋 ze mn膮.
PS: Mam nadziej臋, 偶e by艂o wystarczaj膮co oficjalnie. _________________ #Przyjaciel czy Wr贸g => Alex Zir, cz艂owiek, magister alchemik.
#Przekle艅stwo Wzg贸rz Hager => Brokk Imrakson, krasnolud
#Sylvania - Ziemia Przekl臋tych => Gerhard, cz艂owiek
#Lily et Pique - Blaise Cillianmour, szlachcic |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Darkfire Przepatrywacz

Do潮czy: 25 Lip 2006 Posty: 5
|
Wys砤ny: Sob Wrz 30, 2006 10:02 Temat postu: |
|
|
Ja te偶 z ch臋ci膮 si臋 skusze. kontakt gg=8938838. Wystarczy powiedzie膰 kiedy. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Warmlotek Mod Czarnej Biblioteki

Do潮czy: 11 Cze 2010 Posty: 1443 Sk眃: Pu艂awy
|
Wys砤ny: Pia Cze 18, 2010 13:01 Temat postu: |
|
|
gracie na tym wise?
Zagralbym wlasnie na jakims czacie,skypie lub czyms innym bo forumowe sesje mnie nie bawia:). _________________ #Sesja Przyjaciel czy Wr贸g? ==> Ingwar Ingersson, krasnolud
#Ci臋偶kie jest 偶ycie na morzu==>Hektor Lombard, cz艂owiek |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
drunx
Do潮czy: 19 Wrz 2010 Posty: 2
|
Wys砤ny: Nie Wrz 19, 2010 11:46 Temat postu: |
|
|
i ja sie chetnie dolacze do czegos takiego jezeli jeszcze istnieje |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Skrobo Od藕wierny

Do潮czy: 17 Sty 2011 Posty: 106 Sk眃: Wolne Miasto Gda艅sk
|
Wys砤ny: Pia Sty 21, 2011 14:07 Temat postu: |
|
|
Ja r贸wnie偶 bardzo ch臋tnie zagra艂ym w WISE, czy istnieje jaka艣 ekipa kt贸ra jeszcze grywa??
Jak si臋 prawid艂owo zalogowa膰, nie mog臋 chyba za艂o偶y膰 konta. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|