Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
Xarandil Mod Elf贸w
Do潮czy: 30 Lis 2004 Posty: 1266 Sk眃: warszawa
|
Wys砤ny: Pon Kwi 11, 2005 23:54 Temat postu: Ciekawe obra偶enia po broni |
|
|
Czyli jak wasz MG opisa艂 jakiego艣 fajnego Krytyka np Umni ena sesji jak 偶uci艂em w艂贸czni膮 to przebi艂em kolesiowi czaszke na wylot a dr贸giego kt贸ry sta艂 za nim przybi艂em do 艣ciany.... Albo Krasnolud kastetem kolesiowi nos w czaszke wgni贸t艂 i drugim ciosem przebi艂 mu r臋k膮 na wylot g艂owe.... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Zedd Mod Mag贸w
Do潮czy: 04 Gru 2004 Posty: 722 Sk眃: Zielona G贸ra
|
Wys砤ny: Czw Kwi 21, 2005 18:19 Temat postu: |
|
|
Oj sporo tego by艂o..
Wampir Luise straci艂 oko wyd艂ubane przez pewnego wie艣niaka wid艂ami
Wampir Luise straci艂 lew膮 d艂o艅 odgryzion膮 przez wielkiego w臋偶a morskiego
Woster przepieknym rzutem wid艂ami z siod艂a galopuj膮cego Cold One przybi艂 drowa do ziemi
Helmut walcz膮c z nieumar艂ymi przypadkiem bior膮c zbyt pot臋偶ny zamach przeci膮艂 wp贸艂 kobiet臋 - mylac j膮 zapewne z nieumar艂ym
Blasbald wielu swoich wrog贸w pozbawi艂 g艂贸w od艂upuj膮c je od korpusu m艂otem obur臋cznym
Edwin wyskakuj膮c na pi臋sci do mutanta wesp贸艂 z Awrukiem przypadkiem wykona艂 zbyt zamaszysty p贸艂obr贸t, kt贸ry zosta艂 przez mutagena unikni臋ty, przez co oberwa艂o si臋 wsp贸艂towarzyszowi - kr臋gos艂up zosta艂 przetr膮cony _________________ Zeddicus |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
jazen Szabrownik
Do潮czy: 23 Maj 2005 Posty: 19 Sk眃: Czaplinek
|
Wys砤ny: Pon Maj 23, 2005 12:17 Temat postu: |
|
|
Bylo kilka ale fajne bylo to jak u kolegi gralismy i ksiadz do tego pokoju wchodzi (bo koleda byla) a MG tylem do drzwi rzuca kostkami i mowi
- Uderzyles go w... glowe, za... 6... rzuc na WW... ok wyszlo to za 6 plus... 6 plus... 5. Widzisz glowa leci w... w lewo... 8 metrow dalej, krew wszedzie bryzga, jestes caly w niej.
Ksiedzu najwidoczniej sie to spodobalo bo sie usmiechal
Ja np. bylem Zabojca Gigantow i z dwurecznym toporem stoje i jakas bojka sie w karczmie kroila. I tu dalem tez popis o ktoreym warto wspomniec - mianowicie jako krasnolud, potrafiacy akrobatyke wskoczylem z saltem na stol i krzyknalem "bojka!" a co do krytyka to niechcialem goscia zabic wiec go bokiem toporu chcialem uderzyc i cos mi nie wyszlo i zamiast mu siniaka nabic albo ogluszyc to uderzylem go w glowe z takimi obrazeniami ze MG stwierdzil ze mu glowa zostala zmiazdzona czy tam odleciala (uderzylem bokiem topora, nie ostra strona)
A przytrafilo sie wam ze wilk sam zaatakowal sie w... Glowe ? [/list] |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Blackswordsman Mod Bestii
Do潮czy: 18 Sty 2005 Posty: 3965 Sk眃: Brama wymiar贸w p贸艂nocnego bieguna:)
|
Wys砤ny: Pon Maj 23, 2005 12:29 Temat postu: |
|
|
Jeden z moich graczy chcia艂 si臋 sprawdzi膰 i wyzwa艂 rycerza na pojedynek, sam te偶 by艂 rycerzem. Walczyli do pierwszej krwi. Po pierwszym zadanym ciosie gracz odr膮ba艂 przeciwnikowi ramie, p贸艂 korpusu i nog臋.
Jeden za graczy dosta艂 od wojownika chaosu w g艂ow臋 toporem ,a potem patrzy艂 jednym okiem jak jego w艂asny m贸zg sp艂ywa mu po twarzy.
Krasnolud , kt贸rym gra艂em wysadza艂 wszystkich na drobno wi臋c by艂o mo偶na znale偶膰 ka偶d膮 cz臋艣膰 cia艂a podczas kampani, poza tym , 偶e z regu艂y wisia艂y na nim czyje艣 flaki. _________________ Jestem mieczem i zbroj膮. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekle艅stwo Wzg贸rz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus
Ostatnio zmieniony przez Blackswordsman dnia Nie Mar 16, 2008 17:37, w ca硂禼i zmieniany 1 raz |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Sab Mod Mechaniki
Do潮czy: 12 Lut 2005 Posty: 144 Sk眃: z dalekiej p贸艂nocy
|
Wys砤ny: Pia Cze 03, 2005 01:31 Temat postu: |
|
|
HEHE...
Kiedy艣 poprowadzi艂em ch艂opakom przygod臋 z wampirem. Nie wiedzieli jak si臋 do niego dobra膰, wiec postanowili wyd艂uba膰 mu oczy srebrn膮 艂y偶eczk膮.
Ja z kolei chcia艂em og艂uszy膰 pewnego kap艂ana. Zapomnia艂em tylko zadeklarowa膰, 偶e w cios r臋koje艣ci膮 miecza wk艂adam jak najmniej si艂y. Rozbi艂em mu czaszk臋 na kawa艂ki, a sam skaleczy艂em si臋 od艂amkiem. Kawa艂ek kap艂ana znalaz艂em tydzie艅 p贸藕niej w kieszeni kurtki (nie wiem jak tam trafi艂), dopiero, gdy zacz膮艂 艣mierdzie膰. _________________ dekadencki golibroda |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
Patiomkin Stra偶nik
Do潮czy: 02 Wrz 2005 Posty: 59 Sk眃: Wrocek
|
Wys砤ny: Czw Wrz 08, 2005 23:53 Temat postu: |
|
|
Pami臋tam, 偶e kiedy艣 podczas pewnej przygody mia艂em doszcz臋tnie zmia偶d偶on膮 praw膮 d艂o艅. Nie by艂oby w tym nic niezwyk艂ego gdyby nie to, 偶e by艂o to ju偶 kt贸re艣 z kolei trafienie krytyczne w moj膮 praw膮 r臋k臋 w tej samej przygodzie ( na szcz臋艣cie mia艂em fajne rzuty przy tabeli trafie艅 krytycznych i r臋ka mi si臋 osta艂a). Do tego by艂em oczywi艣cie prawor臋czny.
Ca艂膮 przygod臋 musia艂em walczy膰 lew膮 r臋k膮 z ujemnym modyfikatorem, ale nie ma tego z艂ego co by na dobre nie wysz艂o i MG po przygodzie pozwoli艂 ni za 100PD wykupi膰 umiej臋tno艣膰 obur臋czno艣膰 _________________ Szale艅stwo jest 藕r贸d艂em rozkoszy znanym tylko szale艅com.
Zimri Kettrisson Krasnolud w Budynku Stra偶y |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
BeastSlayer Starszy Szabrownik
Do潮czy: 10 Wrz 2006 Posty: 31 Sk眃: Kaleki szczyt
|
Wys砤ny: Nie Wrz 10, 2006 19:01 Temat postu: |
|
|
Sam sie zabi艂em uderzeniem korbacza w g艂owe bo nietrafi艂em
Zajrza艂em do srodka lufy pistoletu po tym jak niewypali艂 i m贸j m贸zg malownicza sp艂yn膮l po scianie.
Dostalem buzdyganem w jaja i je straci艂em a potem piszcza艂em i nie musia艂em sie goli膰
Walczy艂em z gigantem i w rzucie na unik wypad艂o 00 i przykleilem sie gigantowi do pi臋艣ci...
Raz 艂apa nied藕wiedzia zerwala mi p贸艂 twarzy...Prze偶y艂em ale mialem 02 og艂ady i wzbudzalem strach....Niewspominaj膮c o tym ze szybko zostalem oczyszczony 艣wietym ogniem sigmara |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
ckapsel Mistrz Rycerski
Do潮czy: 21 Sie 2006 Posty: 440 Sk眃: Pruszk贸w
|
Wys砤ny: Czw Wrz 14, 2006 17:07 Temat postu: |
|
|
Unas by艂o tyl;ko to 偶e gostek kra艣 rozerwa艂 wilka go艂ymi r臋kami na 2 cz臋艣ci |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
John Przepatrywacz
Do潮czy: 01 Sie 2007 Posty: 5
|
Wys砤ny: Sro Sie 01, 2007 16:42 Temat postu: |
|
|
U nas kole艣 rzucaj膮c kul膮 ognia spopieli艂 co艣 ko艂o 120 os贸b. Moja posta膰 zosta艂a uderzona przez 偶on臋 karczmarza (kt贸rego wcze艣niej pozbawi艂em g艂owy jednym ci臋ciem) wybijaj膮c mi 8 przednich z臋b贸w potem drugiego kumpla og艂uszy艂a, dopiero trzeci da艂 jej rad臋. Mia艂a 20 WW. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
polak9917 Stra偶nik
Do潮czy: 20 Sty 2008 Posty: 67 Sk眃: z wszech艣wiata
|
Wys砤ny: Sro Lut 06, 2008 22:24 Temat postu: |
|
|
Ja mia艂em, te偶 fajn膮 akcj臋: Darkwald, dru偶yna walczy ze zwierzolud藕mi. Krasnolud stan膮艂 na przeciw dow贸dcy mutant贸w. W pierwszej rundzie pomiot chaosu wybi艂 bohaterowi top贸r z r臋ki. Postanowi艂 waln膮膰 go pi臋艣ci膮 po pysku, ale tamten odchyli膰 si臋 do ty艂u, (nowa runda) wracaj膮c do wcze艣niejszej pozycji zwierzocz艂ek waln膮艂 krasnoluda rogami w tors, tamten si臋 przewr贸ci艂 od si艂y ciosu i wykorzystuj膮c sw贸j impet przetoczy艂 si臋 do ty艂u by podnie艣膰 sw贸j top贸r (le偶a艂 on ok 1,5 m za krasnalem) (nowa runda) po czym wstaj膮c zaszar偶owa艂 na mutanta nurkuj膮c pod jego ciosem ci膮艂 od do艂u (pionowo), tak偶e jego przeciwnik "dosta艂 toporem w rzy膰(dup臋) a偶 po trzewia. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
CzarnyAfgan Szabrownik
Do潮czy: 16 Mar 2008 Posty: 14 Sk眃: zza Krzaka =]
|
Wys砤ny: Nie Mar 16, 2008 15:12 Temat postu: |
|
|
Mo偶e nie przy u偶yciu broni, ale...
Razem z dru偶yn膮 b艂膮kali艣my si臋 w膮skimi korytarzami po jakich艣 katakumbach. Nie mieli艣my w dru偶ynie 偶adnego 艂otra z wykrywaniem pu艂apek wi臋c jako krasnolud musia艂em i艣膰 przodem. Cech膮 charakterystyczn膮 tej postaci by艂o to 偶e zawsze chodzi艂em z odpalon膮 fajk膮 w
z臋bach. Pech chcia艂 偶e trafi艂em na pu艂apk臋 kt贸ra po felernym rzucie na unik przebi艂a mi moj膮 fajk膮 czaszk臋...
Od tamtej pory nie korzystam z fajki a tym bardziej podczas podr贸偶y _________________ "Ka偶dy ma prawo decydowa膰 o swym losie,
Ka偶dy ma prawo 偶y膰 tak jak chce.
Ka偶dy ma tutaj co艣 do zrobienia,
Ka偶dy wolny urodzi艂 si臋." |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
legiondclxvi Stra偶nik
Do潮czy: 26 Gru 2005 Posty: 56 Sk眃: Toru膹偶藵
|
Wys砤ny: Nie Lis 23, 2008 00:20 Temat postu: |
|
|
Ca艂kiem niedawno w prowadzonej przeze mnie dru偶ynie pewien kap艂an Ulryka za pomoc膮 m艂ota dwur臋cznego rozci膮艂 kultyst臋 wzd艂u偶 pionowej osi (tak - m艂otem:). Mia艂 chyba 4 przerzuty i wysz艂o mu co艣, ko艂o 40 - 50 obra偶e艅
Wcze艣niej ten sam kap艂an dokona艂 paru innych krwawych czyn贸w, w stylu uderzenia przeciwnika obuchem nadziaka z tak膮 si艂膮, 偶e oko wyskoczy艂o mu z oczodo艂u, nerw wzrokowy brz臋kn膮艂 d藕wi臋cznie i ga艂ka zawis艂a na wysoko艣ci piersi:) _________________ Upon these seas
Wherein I drowned so many times
I scatter the ashes of destiny
Still my flames are in hunger |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
|