Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
KIm by艣cie chcieli gra膰 ? |
Mutantem ( po kontakcie ze spaczeniem ) |
|
13% |
[ 5 ] |
Wampirem |
|
38% |
[ 14 ] |
Wilko艂akiem |
|
5% |
[ 2 ] |
Chao艣niak ( dary od boga chaosu ) |
|
22% |
[ 8 ] |
nimfy, syreny , driady ;) |
|
5% |
[ 2 ] |
drod |
|
2% |
[ 1 ] |
inne ??? |
|
11% |
[ 4 ] |
|
Wszystkich G硂s體 : 36 |
|
Autor |
Wiadomo舵 |
Cranmer Graf

Do潮czy: 17 Sie 2006 Posty: 1751 Sk眃: z nienacka :D
|
Wys砤ny: Czw Kwi 19, 2007 22:55 Temat postu: |
|
|
nietypowa posta膰... jako gracz na艂ogowo si臋gajacy po krasnoluda nietypowy bedzie dla mnie nizio艂ek , elfem gra艂em "ino roz" dziwnie by艂o ....
ale taka nietypowa koncepcja...hmmm... skaveni. MG nawet nam raz proponowa艂 zeby艣my na jakis czas wcieli sie w ta 'drug膮 stron臋' konfliktu, zab贸jcy (bodaj klan Eshin) poluj膮cy noca na swe ofiary, budzisz strach, i patrzysz na zdziwione oczy swej ludzkiej ofiary kiedy dostrzega twe oczy w ciemno艣ci i wyczuwa tw贸j sztylet na swej kratni ehhh to by by艂o 偶ycie  _________________ #Wichry P贸艂nocy, Kazdin
#Ci臋偶kie jest 偶ycie na morzu, Miguel Rodriguez de Gillera |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Raziel Starszy Prochowy

Do潮czy: 27 Paz 2005 Posty: 284 Sk眃: Sylvania
|
Wys砤ny: Pia Kwi 20, 2007 14:20 Temat postu: |
|
|
艁upina napisa: |
Prawd膮 jest to ze wampir jest fajna klas膮 .Zecz w tym ze cholernie trudna w odegraniu.tylko ludzie kturzy graja jaki艣 czas w warhammera mog膮 sobie na to pozwolic.Ja gram od 3 lat i w膮tpi臋 zebym dal rade prawidlowo oderac WAMPA!!.Osobiscie kocham krasnoludy ze wzgl臋du na charyzme jaka w sobie posiadaj膮!! Tak wi臋c radze sie zastanowic przed wyborem wampira!! |
- z tym 偶e wampir to ani klasa ani rasa tylko na wp贸艂 martwy cz艂owiek. _________________ Per mortis ad gloria! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
艁upina Stra偶nik

Do潮czy: 27 Mar 2007 Posty: 51
|
Wys砤ny: Pia Kwi 20, 2007 14:44 Temat postu: |
|
|
Jak dziecko!!! Moze i wampir niejest klas膮 lecz to niema znaczenia!! faktem jest to ze mam racje!! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Raziel Starszy Prochowy

Do潮czy: 27 Paz 2005 Posty: 284 Sk眃: Sylvania
|
Wys砤ny: Pia Kwi 20, 2007 16:44 Temat postu: |
|
|
To ma znaczenie, klas膮 mo偶e by膰 ch艂op tudzie偶 mieszczanin i szlachcic a nie wampir. Poza tym, kto艣 kto du偶o czyta i jest w miar臋 inteligenty mo偶e od razu zaczyna膰 gr臋 wampirem je艣li mu MG na to pozwoli. Odgrywanie nie jest takie trudne, trzeba mie膰 tylko troch臋 zdolno艣ci aktorskich  _________________ Per mortis ad gloria! |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
艁upina Stra偶nik

Do潮czy: 27 Mar 2007 Posty: 51
|
Wys砤ny: Pia Kwi 20, 2007 17:19 Temat postu: |
|
|
No wlasnie trzeba ich troche miec !!! I to jest FELER |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Blackswordsman Mod Bestii

Do潮czy: 18 Sty 2005 Posty: 3965 Sk眃: Brama wymiar贸w p贸艂nocnego bieguna:)
|
Wys砤ny: Sob Kwi 21, 2007 00:50 Temat postu: |
|
|
Spam spam spam!!! 艁upina przesta艅 ostrzegam ci臋 . Moje zdolno艣ci manualne to kasowanie jakis 500 post贸w dziennie codziennie.
Wr贸膰my jednak do pijawek. og贸lnie s膮 dwa rodzaje wampir贸w i tylko dwa rodzaje. Wampir warhammerowy i wampir wampir. Pierwszego raczej by艂by odegra膰 ka偶dy , chocia偶 jak czytam te ostatnie posty na forum to mam w膮tpliwo艣ci. Co do drugiego to ju偶 inna szko艂a grania. Staruchy RPG wiedz膮 o co chodzi. Obecnie nie mam pomys艂u na dziwn膮 posta膰 poniewa偶 wszystkie postacie jakie robie by艂y s膮 i b臋d膮 dziwne. lol _________________ Jestem mieczem i zbroj膮. Moja droga tam gdzie krew.
MG tu i tam ^^
#Sesja Przekle艅stwo Wzg贸rz Hager Gatz
#Sesja Miasto Darrow
#Sesja Wichry Aderus
Ostatnio zmieniony przez Blackswordsman dnia Sob Mar 22, 2008 23:38, w ca硂禼i zmieniany 1 raz |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
polak9917 Stra偶nik

Do潮czy: 20 Sty 2008 Posty: 67 Sk眃: z wszech艣wiata
|
Wys砤ny: Wto Lut 12, 2008 19:31 Temat postu: |
|
|
Mo偶ecie m贸wi膰, ze lubi臋 krew i w og贸le... Ale uwa偶am, 偶e gra takim..., nie, nie wampirem... berserkerem Khorna!!! Biega膰 i walczy膰 krzycz膮c: "Krew dla boga krwi, czaszki dla tronu czaszek!"
Te偶 ciekawym pomys艂em jest zagranie orkiem, przej臋cie w艂adzy nad klanem i zgromadzenie w艂asnego "Waaagh!!!", by wyruszy膰 na bitk臋, 艂upienie i wiele innych rozkosznych rzeczy.... _________________ "Ten, kt贸ry walczy z potworami, winien uwa偶a膰, by samemu nie sta膰 si臋 jednym z nich... kiedy sopogl膮dasz w otch艂a艅, ona r贸wnie偶 patrzy w ciebie..."
- Friedrich Nietzsche
Sesja: "Paso偶yt" - Hubert Proudfoot |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
Bloondy

Do潮czy: 22 Mar 2008 Posty: 3
|
Wys砤ny: Sob Mar 22, 2008 16:41 Temat postu: |
|
|
Uwa偶am, 偶e gdybym mia艂 gra膰 czym艣 nie typowym by艂by to ORK SZAMAN..
Pewnie powiecie, 偶e ork to nic nietypowego ale ciekawie jest pozna膰 obrz臋dy,tradycje i r贸偶nego rodzaju zakl臋cia jakie maj膮 orkowie..
Swoj膮 drog膮 kl臋kanie przed Totemami troche bez sensu ale my艣l臋, 偶e fajnie by si臋 gra艂o. _________________ Namierz cel zniszcz go i poczuj rado艣膰.... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
pawelczas Rycerz Zamku

Do潮czy: 15 Cze 2009 Posty: 326 Sk眃: si臋 wzi膮艂 Alice Cooper?
|
Wys砤ny: Pon Cze 15, 2009 17:54 Temat postu: |
|
|
Hm... Powiem wam, 偶e nieco mnie to zaintrygowa艂o. Lecz zdecydowanie- zagra艂 bym korsarzem Druchii. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|