Witam! Chcia艂bym z wami gra膰 poniewa偶 lubie fantasy i ckapsel mi mowi艂,偶e jest fajnie .
Tu przedstawiam wam moj膮 posta膰:
Imi臋: Larkan
Rasa: Cz艂owiek
Klasa:Z艂odziej
Pochodzenie: Helmgart
B贸g: Ranald
Wygl膮d: Larkan ma kr贸tkie blond w艂osy.Oczy ma du偶e i piwne.Ma 173 cm wzrostu.Wa偶y 74kg.
Jest szczup艂y i umi臋艣niony.
Osobowo艣c: Larkan to cz艂owiek niezbyt mi艂y.
Jest 偶膮dny w艂adzy.Ci kt贸rzy stawali mu na drodze w przesz艂o艣ci zabija艂 ich w nocy.
Jest ma艂om贸wny.Lubi kra艣膰.
Hmm, 艁upina, tak si臋 zastanawiam, ale z tego co wiem po przebudzeniu ze 艣pi膮czki taka osoba cierpi na zanik mi臋艣ni i takie ich odbudowanie oraz powr贸t do "sportowego" stylu 偶ycia jest w艂a艣ciwie niemozliwy (z ca艂膮 pewno艣ci膮 nie w kr贸tkim czasie). No i przede wszystkim, w 艣wiecie Warhammera z tego co wiem nie ma kropl贸wek, sond zo艂膮dkowych, przez kt贸re mo偶naby by艂o karmi膰 ow膮 posta膰. Podczas 艣pi膮czki metabolizm korzystnie si臋 obni偶a, ale bez przesady, nie przezy艂by 10 lat T_T. Je偶eli si臋 myl臋 to mo偶e mnie kto艣 poprawi膰, wtedy zwracam honor . _________________ Bretonia - Czas Nadziei: Khorl Axler, krasnolud.
Estalia - Otto Friedel.
Ze wzgl臋du na ogromne rozwlekanie si臋 kampaniii niniejszym oznajmiam, 偶e przenosz臋 sesj膮 na system WISE. Ch臋tnych prosz臋 o kontakt. _________________ Geniusz mo偶e mie膰 swoje ograniczenia, ale g艂upota ju偶 nie.
Do潮czy: 17 Sie 2006 Posty: 1751 Sk眃: z nienacka :D
Wys砤ny: Pon Kwi 30, 2007 20:00 Temat postu:
nie chce wyj艣膰 na 'durnia' ale na czym polega WISE?? pozatym kiedy, w jakie dni by sie to odbywa艂o? _________________ #Wichry P贸艂nocy, Kazdin
#Ci臋偶kie jest 偶ycie na morzu, Miguel Rodriguez de Gillera
<lol> no to b臋dzie ci臋偶ko... Wise moze za艂o偶yc osoba nie posiadajaca routera!!Ja niestety mam..
poza tym w jakie dni i godziny chcialbys prowadzic _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
#sesja Wichry P贸艂nocy: Kain
Kobiet potrafi膮cych s艂u偶y膰 za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze 艣wiat贸w. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadaj膮cego materaca nie jest ju偶 takie proste
No niewiem mo偶e ja te偶 bym gra艂..
Kain... osoba kt贸ra chce "gra膰" WISE nie mo偶e mie膰 routeRa? jak tak to lipa... nie wiem co to znaczy za艂o偶y膰
I tak jak ckapsel potrzebowalbym "instrukcji obslugi"
Wise - to cos jak czat, jedno okno , kilku uzytkownikow, plus Mg kt贸ry ma w艂asciwosci ala moderator:)
proponuje sciagnac ze strony zamku -poszukac nie pytac:P _________________ #sesja Miasto: Dante Cavenaghi
#sesja Wichry P贸艂nocy: Kain
Kobiet potrafi膮cych s艂u偶y膰 za materac jest wiele na tym naszym nie najweselszym ze 艣wiat贸w. Ale znalezienie dowcipnie czy roztropnie gadaj膮cego materaca nie jest ju偶 takie proste
Pow贸d - rozmowa przeprowadzona dawno temu z Radomirem, w kt贸rej wyra藕nie powiedzia艂, i偶 sesja zbyt wolno idzie. Poza tym, MG nie mia艂 p贸藕niej czasu na dalsze prowadzenie. _________________ Ulfir Egillsson, Norsmen -Wichry P贸艂nocy