Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
syka Go¶æ
|
Wys³any: Pia Paz 21, 2005 11:12 Temat postu: Co można zmienic na lepsze . |
|
|
chcialbym powiedziec oczywiscie sa to tylko moje przemyslenia ale mozna by w jakims updateu dodac nowa rzecz.A mianowice że gdy cie okradnie zlodziej rosnie ci skill w ich lapaniu tzn jak cie okradnie np.10 zlodizeju to dostajesz lvla w zlodziejstwie czyli np.zmniejsza ci sie np.o 5% liczba skradzionej kaski co bylo by lepsze nic strata calej.I nastepny skill dostawals bys kolejne 5% ale co poziom swiekszala by sie liczba zlodziji spotkanych do nastepnego lvl.Moim zdaniem bylo by to dobre rozwiazanie.Piszcie czy wam by to odpowiadalo czy wręcz przeciwnie oraz napiszcie swe rozwazania oraz swoje propozycje na roozwiniecie tej wspanialej gry moze moderator by kiedys skorzystal z naszych rozwazan wiec do zobaczenia:) |
|
Powrót do góry |
|
|
orth Admin Zamku
Do³±czy³: 18 Lis 2004 Posty: 1196 Sk±d: Altdorf
|
Wys³any: Pia Paz 21, 2005 11:25 Temat postu: |
|
|
Primo: Dzięki za tytuł "wspaniała gra"
Secundo: Nie - nie zrobie takich skilli - jest za dużo waluty w grze, inflacja rośnie - a złodzieje są podstawowym narzędziem gospodarki kapitałowej - wiec jak na razie będą kraść ile wlezie [może na mikołajki wyłącze wam na dzień złodziei lub Bractwo Kości ] _________________ Pozdrawiam i życzę wielu udanych sesji
www.drachenfels.pl :: www.40k.pl :: www.fabularny.net :: www.nudny.net :: www.samotnywilk.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Wilkołak Mod Krasnoludów
Do³±czy³: 05 Gru 2004 Posty: 562 Sk±d: wziąść kase na figurki?
|
Wys³any: Pia Paz 21, 2005 22:20 Temat postu: |
|
|
Ale tak co do tych złodziei... Mogłaby istnieć możliwośc dorwania jeszcze tych 'podrózników' np, 25% szans że po przemieszczeniu na następne pole się ich spotka i kase odbierze poprzez walke albo coś w tym stylu...
I jeszcze jedna sprawa.. w tekscie zlodzieja chyba lepiej byloby napisac że ukradli mieszek, a w nim X złota... niż ze czasami pisze ukradli ci 0 złotych koron... _________________ Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszelkie dręczące Cię pytania! |
|
Powrót do góry |
|
|
Xavier Go¶æ
|
Wys³any: Sro Paz 26, 2005 13:47 Temat postu: Bractwo KoÅ›ci |
|
|
Napewno należy zmienić "Bractwo Kości", z mego punktu widzenia (tj. gracza) właśnie straciłem żywotność z 5 lvl w przeciągu niecałej minuty ... naciąłem się na owe fantastyczne bractwo kolejno przez 4 lokacje. Jaki jest cel owej gry ? Wydaje mi się że rozwijanie postaci i cieszenie się walko z coraz silniejszymi przeciwnikami ... tymczasem posiadam wartość żyw. jaką miałem na 1 lvl |
|
Powrót do góry |
|
|
Wilkołak Mod Krasnoludów
Do³±czy³: 05 Gru 2004 Posty: 562 Sk±d: wziąść kase na figurki?
|
Wys³any: Sro Paz 26, 2005 14:33 Temat postu: |
|
|
Xavier.. musiałes miec jakiegoś chlernego pecha... bractwo jest naprawde żadkie.. występuje (u mnei przynajmniej) raz na kilka set jak nie tysięcy lokacji.. jest zaprogramowany skrypt ktory losuje z jakiegos przedzialu.. jak wypadnie odpowiednia liczba to spotykasz bractwo.. jak wylosujesz kilka razy pod rzad.. no nic sie nei da na to poradzic.. ale skrypt jest naprawde rzadki...
ps. co do poisu skryptu to jedynie moja inwencja tworcza _________________ Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszelkie dręczące Cię pytania! |
|
Powrót do góry |
|
|
Thaumiel Go¶æ
|
Wys³any: Nie Lut 05, 2006 17:14 Temat postu: Hmmm... |
|
|
Proponowałbym wiecej zdarzen losowych...ot tak dla checy.Skoro tak bardzo kradną złodzieja to dla równowagi sugeruje aby ktoś te złoto rozdawał nie jakieś 100 zł przy zwłokach ale tak ukryty skarbiec - 1000 zł, hm? |
|
Powrót do góry |
|
|
|